11 Şubat 2007

ÇİKOLATALI PASTA
Malzemeler:
2 yada 3 katlı hazır kakaolu pandispanya
2 kaşık kayısı marmelatı
Keki ıslatmak için:
1 yemek kaşığı nescafe+ 1 su bardağı ılık süt yada su + 1 yemek kaşığı toz şeker
Kreması için:
2 paket hazır çikolatalı puding +5,5 su bardağı süt +1 paket bitter çikolata
Yapılışı:
Öncelikle keki ıslatmak için verilen malzemeleri karıştırın.Bir tencereye 2 paket puding ve 5,5 su bardağı sütü alıp pişirin.Ocağı kapadıktan sonra içine küçük parçalara kırılmış bitter çikolatayı ekleyip ara ara karıştırıp erimesini sağlayın.Pandispanyanın ilk katını nescafeli karışımla ıslattıktan sonra pudingin yarısını dökün.İkinci kekide koyup ıslatın bu kata sadece marmelat sürün.Üçüncü kekide yerleştirip kalan pudingi üzerine yayın.Üzerini çikolata parçaları ile süsleyin.Buzdolabında soğutup servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

NALAN MUTFAKTA